Fotograf:
Kylling.no
Foliebakte epler med sirup og vaniljesaus inneholder
175 Kalorier,
13 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Foliebakte epler med sirup og vaniljesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Foliebakte epler med sirup og vaniljesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5054 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Foliebakte epler med sirup og vaniljesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.46 | 601.35 | Kcal |
Protein | 3.93 | 13.47 | gram |
Karbohydrat | 13.37 | 45.82 | gram |
Kostfiber | 1.92 | 6.58 | gram |
Fett | 11.38 | 39.00 | gram |
Mettet fett | 1.72 | 5.89 | gram |
Salt | 0.05 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.75 | Kr 12.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 371 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut kjernehuset i eplene, så eplene blir hule. Fordel ristede nøtter i eplene, hell over sirup og pakk hvert eple inn i aluminiumsfolie. Grill dem i ca. 15-20 minutter. Server eplene med hjemmelaget vaniljesaus.
Vaniljesaus:
Lag et snitt i vaniljestangen og skrap ut vaniljefrøene med en teskje eller en butt kniv. Ha vaniljefrøene i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til sausen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Rør under avkjøling for å unngå snerk, eller dryss litt sukker på overflaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25149)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-09-30
Oppdatert dato:2008-09-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift