Fotograf:Dansukker
Bakte halve epler med havrecrunch inneholder 240 Kalorier, 24 g Karbo, 2 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Bakte halve epler med havrecrunch har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sett ovnen på 200 °C.
Skrell eplene og del dem i to. Fjern kjernene og kjernehuset. Lag smale snitt på langs i eplehalvdelene. Smør en ildfast form, og legg i eplene.
Smelt smøret i en gryte, og ha i muscovadorørsukker, sirup og kanel. Bland røren, og pensle den på eplene.
Dekk formen med folie, og stek midt i ovnen i cirka 15 minutter.
Imens lager du havrecrunchen. Smelt smøret, og rør inn de andre ingrediensene. Rør om.
Ta eplene ut av ovnen, og fjern folien. Fordel havrechrunchen over eplene, og sett formen inn øverst i ovnen. Stekes ca. 10 minutter.
Server med vaniljeis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35131)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2020-06-17
Oppdatert dato:2020-06-17