Røresild inneholder
179 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Røresild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røresild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7035 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røresild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 178.65 | 278.25 | Kcal |
Protein | 10.15 | 15.81 | gram |
Karbohydrat | 2.09 | 3.26 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 14.41 | 22.44 | gram |
Mettet fett | 3.60 | 5.61 | gram |
Salt | 15.91 | 24.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.44 | Kr 19.38 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 246 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brislingen legges lagvis med salt-sukkerblandingen i en krukke eller bolle i 10 dager, med et lett press på. Rør forsiktig i krukken en gang daglig. Laken må dekke brislingen helt.
Rens og skyll brislingen før skinnet fjernes og den fileteres.
Tørk filetene godt før de anrettes på fat. Til filetene serveres varme poteter, flatbrød, smør, øl og dram.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske kjøkken
(Intern: 11412)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift