Rognebærgele 2 inneholder
24 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rognebærgele 2 har ingen allergener
Rognebærgele 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 8 lesere
Lesere:
18873 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rognebærgele 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 23.71 | 254.88 | Kcal |
Protein | 0.57 | 6.13 | gram |
Karbohydrat | 3.04 | 32.68 | gram |
Kostfiber | 2.25 | 24.19 | gram |
Fett | 0.53 | 5.70 | gram |
Mettet fett | 0.13 | 1.40 | gram |
Salt | 0.00 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.86 | Kr 73.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 075 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og bær og la småkoke i ca 20 minutter. Hell saften gjennom en bærsil. Ha i 1 liter sukker til 1 liter saft. Ha i en stilk mynte for ekstra god smak. La dette koke i ca 5 minutter under omrøring. La stå i nye 5 minutter for avkjøling, og sil av.
Hell saften på varme og rene glass og sett kaldt i kjøleskap. Geleen er stiv når den har stått natten over.
Det kan være en idé å lage geleen tidlig i rognebærsesongen. Da inneholder bærene mest stivelsesstoff.
Blir ikke geleen stiv? Les her:
Tips til gele.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13431)
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift