Rognebærsyltetøy inneholder
286 Kalorier,
71 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rognebærsyltetøy har ingen allergener
Rognebærsyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
10234 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rognebærsyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 285.72 | 2 000.04 | Kcal |
Protein | 0.00 | 0.00 | gram |
Karbohydrat | 71.43 | 500.01 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.22 | Kr 8.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 700 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 100 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Risp bærene fra klasene og fjern skadede bær. Skyll bærene godt i flere vann og la dem renne av. Plukk ut pene og jevnt store bær til syltetøyet.
Kok bær og vann i ca 10 minutter under lokk. Rør i sukker, litt om gangen, og rør til det er oppløst. Kok opp og kok syltetøyet forsiktig i ca 10 minutter. Fjern eventuelt skum.
Øs syltetøyet på rene varme glass, opp til kanten, og sett på lokk med en gang. Oppbevares kjølig.
Legg rognebærene 2-3 timer i fryseren, da blir de mindre stramme i smaken. Eller plukk bærene etter en frostnatt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9399)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift