Ronnys glutenfrie Oreokake inneholder
441 Kalorier,
38 g Karbo,
5 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Ronnys glutenfrie Oreokake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ronnys glutenfrie Oreokake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
11275 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ronnys glutenfrie Oreokake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 441.31 | 9 794.26 | 612.14 | Kcal |
Protein | 5.30 | 117.63 | 7.35 | gram |
Karbohydrat | 37.59 | 834.26 | 52.14 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 28.19 | 1.76 | gram |
Fett | 29.69 | 658.93 | 41.18 | gram |
Mettet fett | 17.99 | 399.26 | 24.95 | gram |
Salt | 0.66 | 14.63 | 0.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.48 | Kr 232.59 | Kr 14.54 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 219 totalt | 2 219 pr porsj | 139 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,07 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Lag mellomlaget først:
Kok opp sukker og vann til det bobler kraftig.
Smelt sjokoladen, og bland dette med eggene og det smeltede smøret uten å piske inn luft.
Spe så inn den varme sukkerlaken mens du blander (fremdeles uten å piske inn luft).
Blandingen skal bli helt glatt.
Stek blandingen i en rund,smurt form på 120°c i ca. 20 min. Ta ut og sett til avkjøling mens du lager bunnen
Bunnen:
Knus kjeksene, og bland i mykt/halvsmeltet smør. Ta ringen av formen som ble brukt til mellomlaget, og spenn denne opp på et kakefat. Press blandingen jevnt utover kakefatet. Ta ringen forsiktig av, og vend mellomlaget oppå bunnen. Sett ringen på igjen, og avkjøl til du er ferdig med sjokoladekremen.
Knus noen oreokjeks i grove biter, og strø over.
Sjokoladekrem:
Brekk opp sjokoladen og smelt den i vannbad. Pisk egg og melis luftig. Pisk deretter inn halvsmeltet smør og philadelfia, før den smeltede sjokoladen blandes i. Ha til slutt i smeltet gelatin. Hell massen i springformen, og strø over lett knuste oreokjeks. Pynt med sjokoladesaus, og sett kaken i kjøleskap noen timer (gjerne til neste dag)
Server med vaniljeis, og masse kaffe! :)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ronny Hetzler
(Intern: 25989)
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-07-02
Oppdatert dato:2009-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift