Rosenkålsuppe fra Østfold inneholder
79 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rosenkålsuppe fra Østfold har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosenkålsuppe fra Østfold er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4624 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rosenkålsuppe fra Østfold!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.99 | 360.35 | Kcal |
Protein | 2.36 | 10.77 | gram |
Karbohydrat | 2.68 | 12.23 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 3.83 | gram |
Fett | 6.35 | 28.97 | gram |
Mettet fett | 3.42 | 15.60 | gram |
Salt | 0.67 | 3.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 13.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 737 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,57 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok den rensede kålen i 10 minutter i lettsaltet vann.
Skjær flesket i små terninger, og hakk løken. Surr flesket og løken i smøret i 10 minutter.
Sil kålen og hakk den fint i melet. Bland i smøret med flesket og løken. La det surre forsiktig mens man sakte tilsetter den kokende kraften. Kok så i 15 minutter. Ha fløtemelken i suppen og smak til med salt og pepper.
Til denne suppen serverer man stekte brødterninger.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13388)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-11
Oppdatert dato:2003-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift