Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rosinsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rosinsaus



Rosinsaus inneholder 123 Kalorier, 15 g Karbo, 2 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Rosinsaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rosinsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,5dlhvetemel
1,5sslysebrunt sukker
1,5sssennepspulver
1dashsalt
hvit pepper
3,25dlvann
2sshvitvinseddik
1sssitronsaft
60grsteinfrie rosiner
2sssmør




Næringsdeklarasjon for Rosinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.82155.75Kcal
Protein1.822.31gram
Karbohydrat14.5418.44gram
Kostfiber0.881.12gram
Fett6.187.84gram
Mettet fett3.224.08gram
Salt0.270.34gram
Pris på oppskriftenKr 2.19Kr 2.78Kroner
Hele oppskriften veier507 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha de øverste fire ingrediensene i en kjele og rør dem godt sammen.

Kok vannet opp i en annen kjele og pisk det litt om gangen inn i de tørre ingrediensene, til det blir en glatt saus. Tilsett eddik og sitronsaft, og la det småkoke over middels sterk varme i 7-8 minutter.

Tilsett rosiner. Senk varmen til laveste trinn og la det småkoke i enda 3 minutter, til rosinene har myknet og svellet. Rett før servering røres smøret inn, til det er smeltet. Serveres varm til kokt skinke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7378)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 1644 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.