Rosmarinsorbet



Rosmarinsorbet inneholder 107 Kalorier, 25 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Rosmarinsorbet har beregnet å ha følgende allergener Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rosmarinsorbet er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 5745 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Sukkerlake:

5dlvann
200grsukker
0,5stksitron, skall og saften
2kvist(er)frisk rosmarin
1stkeggehvite




Næringsdeklarasjon for Rosmarinsorbet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier106.65143.44Kcal
Protein0.640.86gram
Karbohydrat25.1733.85gram
Kostfiber0.670.90gram
Fett0.230.31gram
Mettet fett0.100.13gram
Salt0.020.03gram
Pris på oppskriftenKr 1.89Kr 2.54Kroner
Hele oppskriften veier807 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo94,4 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Lag først sukkerlake. Press sitronsaften og skjær av det gule skallet på sitronen. Bruk ikke det hvite, det setter besk smak. Bland vann, sukker, sitronsaft, skall og rosmarinstilkene, og la det koke under omrøring i ca 10 minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl og sil.

Har du iskremmaskin så sett blandingen i kjøleskapet, og la den bli riktig kald. Visp eggehviten stiv, men ikke helt tørr, og bland den inn i laken. Kjør blandingen i maskinen.

Har du ikke iskremmaskin så fyll laken i en frysesikker bolle og frys den. Rør i den innimellom. Når blandingen er halvstiv, rør inn hviten. Ta den ut av fryseren 10-15 min. før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8557)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hylleblomstgranité.Hylleblomstgranité.
Denne retten har 74,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.