Rösti med squash og gulrot inneholder
72 Kalorier,
11 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Rösti med squash og gulrot har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rösti med squash og gulrot er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7262 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rösti med squash og gulrot!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.44 | 150.22 | Kcal |
Protein | 1.46 | 3.03 | gram |
Karbohydrat | 10.68 | 22.15 | gram |
Kostfiber | 4.20 | 8.71 | gram |
Fett | 1.72 | 3.57 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 0.68 | gram |
Salt | 0.86 | 1.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.19 | Kr 4.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 830 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell potet og gulrot. Skyll squashen. Finstrimle eller riv alle grønnsakene, gjerne i en foodprosessor. Krydre med salt.
Fres matfettet i en stekepanne. Legg i grønnsakene og glatt dem ut. Stek på svak varme 6-8 minutter. Snu "kaken" ved hjelp av et lokk eller en tallerken. Stek den andre siden på svak varme i 6-8 minutter.
Legg röstien på et fat og server den til grillstek, reinsdyrkoteletter eller til røkt viltkjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9137)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift