Fotograf:Funksjonell mat Her er en oppskrift på rullekake som kan nytes med god samvittighet. Den er lav på karbohydrater (4g per stykke), sukkerfri, kalorifattig og rik på fiber. Smaken er det likevel ingen ting å si på.
Pisk eggene luftige. Bland sammen Sukrin+, mel, FiberFin, bakepulver og fiberhusk i en annen bolle. Rør det tørre forsiktig sammen med eggene.
Ha bakepapir i en langpanne, og smør godt med olje eller smør. Fordel røren jevnt utover, røren er ganske tynn. Stek i ovn ved 200°C i ca 7-8 minutter.
Når kaka er ferdig stekt, er det meget kort tid å gjøre resten på.
Legg et fuktet håndkle over langpannen. Snu langpannen på hodet slik at den blir liggende opp ned over håndkleet. Ta bort langpannen, og dra bakepapiret forsiktig av. Fordel syltetøy utover hele flaten, rull umiddelbart sammen til en sylinder, og stram håndkleet rundt kaken. Etter 5 minutter er kaken klar.
Oppbevar kaken godt tildekket, slik at den ikke tørker ut.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 24524)
Kategori:
Rullekake Diett/allergi:
Diabetes mat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-15
Oppdatert dato:2017-06-15