Russisk krem med bringebær inneholder
134 Kalorier,
16 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Russisk krem med bringebær har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russisk krem med bringebær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Russisk krem med bringebær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 134.31 | 299.83 | Kcal |
Protein | 2.65 | 5.92 | gram |
Karbohydrat | 15.86 | 35.41 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 2.68 | gram |
Fett | 6.43 | 14.35 | gram |
Mettet fett | 4.02 | 8.97 | gram |
Salt | 0.06 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.67 | Kr 14.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 893 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La gelatinplatene ligge i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Klem vannet ut av dem. Bruker du gelatinpulver løses dette opp i 1 ss kokende vann. Sett til side.
Bland sukker og créme fraîche i en liten kjele. Skrap ut vaniljefrøene med spissen av en liten kniv og ha dem i kjelen. Varm opp på middels varme til sukkeret er oppløst. Tilsett gelatin og rør til den er smeltet. Avkjøl.
Rør kulturmelken inn i den avkjølte blandingen. Pisk kremfløten i en bolle og vend den forsiktig inn med en slikkepott. Skyll fire former á 1,5 dl med kaldt vann. Fordel kremen i formene, dekk dem til og la dem stå i kjøleskapet i 4 timer.
Ha et par bær i en liten kjele, mod dem med gaffel og tilsett sukker. Kok under omrøring på middels varme til sukkeret er løst opp. Ta kjelen av varmen når blandingen bobler og rør inn resten av bærene. Avkjøl til romtemperatur.
Dypp bunnen på formene i varmt, ikke kokende, vann et øyeblikk og hvelv dem på flate desserttallerkner. Legg bær og saus rundt. Server straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8561)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Lesere:
2998 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift