Fotograf:Meny Fantastisk god dessert! Enkel og god oppskrift på panna cotta med friske bringebær. Smaken av bringebær, vanilje og fløte harmonerer perfekt.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 10 minutter.
Varm opp fløte, sukker og vaniljestang til sukkeret er løst opp. Press vannet ut av gelatinen og løs det opp i fløteblandingen.
Ha noen bringebær i serveringeglassene og fordel fløteblandingen over. Sett panna cottaene i kjøleskapet og la dem stivne. Dette tar minimum 4 timer. Du kan gjerne lage panna cottaene dagen før du skal servere dem.
Topp panna cottaen med friske bringebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 33227)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2017-08-06
Oppdatert dato:2017-08-06