1. Kok sukkeret og halvparten av bringebærene i en kasserolle til en mos. Kjør bærmosen i en mikser og sil bort kjernene.
2. Bløtlegg gelatinarket i rikelig med vann. Kryst ut vannet og rør gelatin og vaniljesukker inn i den varme bringebærsausen og la det avkjøles.
3. Pisk kremen. Vær nøye med å piske den lett, ettersom moussen skiller seg dersom kremen piskes for hardt.
4. Når bringebær?gelatinblandingen begynner å stivne, er det bare å vende inn den piskede kremen og sette det hele i kjøleskapet i minst 2 timer.
5. Legg resten av bringebærene på tallerkener. Lag små kuler av moussen ved hjelp av en skje som dyppes i varmt vann. Garner med melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 27110)
Tilberedningstid:
10 min + kjøling
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-06-09
Oppdatert dato:2019-01-08