Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mousse av bringebær og vanilje!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
216.46
308.59
Kcal
Protein
1.70
2.42
gram
Karbohydrat
14.57
20.77
gram
Kostfiber
1.89
2.69
gram
Fett
16.40
23.38
gram
Mettet fett
10.52
15.00
gram
Salt
0.03
0.05
gram
Pris på oppskriften
Kr 9.52
Kr 13.57
Kroner
Hele oppskriften veier
570
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
1. Kok sukkeret og halvparten av bringebærene i en kasserolle til en mos. Kjør bærmosen i en mikser og sil bort kjernene.
2. Bløtlegg gelatinarket i rikelig med vann. Kryst ut vannet og rør gelatin og vaniljesukker inn i den varme bringebærsausen og la det avkjøles.
3. Pisk kremen. Vær nøye med å piske den lett, ettersom moussen skiller seg dersom kremen piskes for hardt.
4. Når bringebær?gelatinblandingen begynner å stivne, er det bare å vende inn den piskede kremen og sette det hele i kjøleskapet i minst 2 timer.
5. Legg resten av bringebærene på tallerkener. Lag små kuler av moussen ved hjelp av en skje som dyppes i varmt vann. Garner med melis.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 27110)
Tilberedningstid:
10 min + kjøling
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2010-06-09
Oppdatert dato:2019-01-08
Lesere: 3251 totalt.