Panna cotta med bringebær og pasjonsfruktsaus



Panna cotta med bringebær og pasjonsfruktsaus oppskrift.
Fotograf: Meny
La alle forsyne seg med det de liker best. Friske og fargerike fristelser! Oppskrift på deilig panna cotta med bringebær- og pasjonsfruktsaus.

Oppskriften inneholder 216 Kalorier, 21 g Karbo, 2 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Panna cotta med bringebær og pasjonsfruktsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3960 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dlfløte
1dlmelk
90grsukker
2stkgelatinplater
1stkvaniljestang
1stklime, kan sløyfes

Bringebærsaus

150grbringebær
1sssukker/melis

Pasjonsfruktsaus

6stkpasjonsfrukter
100grsukker
1dlvann eller appelsinsaft




Næringsdeklarasjon for Panna cotta med bringebær og pasjonsfruktsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier216.38611.76Kcal
Protein1.815.12gram
Karbohydrat21.3660.39gram
Kostfiber1.012.86gram
Fett13.5238.22gram
Mettet fett8.4823.98gram
Salt0.040.12gram
Pris på oppskriftenKr 6.92Kr 19.56Kroner
Hele oppskriften veier1 131 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo39,48 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha vaniljestengene og frøene i en kasserolle sammen med sukker, melk og 3 dl fløte. Kok opp, trekk kasserollen til side og la fløten få stå en timinutters tid for å trekke smak. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann.
Gi fløteblandingen et nytt oppkok, klem vannet godt ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme væsken. Rør inn resten av fløten, sil og avkjøl blandingen til romtemperatur. Tilsett limesaft (hvis ønskelig) og fyll panna cottaen over i fire passende glass. La panna cottaen stå i kjøleskapet til den har stivnet, ca. 4–6 timer.

Begynn så med bringebærsaus. Mos bærene og gni dem igjennom en sikt. Smak sausen til med sukker eller melis. Denne enkle sausen passer perfekt til både riskrem og panna cotta. Bland friske bær sammen med sausen til en supergod bærsalat. På samme måte kan du også lage jordbærsaus. Smak gjerne sausen til med noen dråper sitron- eller limesaft for ekstra friskhet.

Del pasjonsfruktene i to og skrap ut fruktkjøttet. Kjør fruktkjøttet raskt i en blender eller med en stavmikser. Ha det over i en kasserolle sammen med sukker og vann. Kok opp sausen og la den småkoke i et par minutter. Kjør sausen raskt i en blender eller med en stavmikser for å knuse fruktsekkene rundt pasjonsfruktsteinene. Avkjøl sausen før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Meny
(Intern: 33121)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2017-06-22
Oppdatert dato:2017-06-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladeparfait med bringebær.Sjokoladeparfait med bringebær.
Denne retten har 285,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panna cotta med friske bringebær.Panna cotta med friske bringebær.
Denne retten har 287,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel bringebærdessert.Enkel bringebærdessert.
Denne retten har 239,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebær- og ripsfromasj.Bringebær- og ripsfromasj.
Denne retten har 202,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebærpai fra Hordaland.Bringebærpai fra Hordaland.
Denne retten har 252,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,23 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panna cotta med bringebær.Panna cotta med bringebær.
Denne retten har 141,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bær med vaniljekesam.Bær med vaniljekesam.
Denne retten har 55,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bærmousse med sitron.Bærmousse med sitron.
Denne retten har 115,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sabayonne-gratinerte bringebær.Sabayonne-gratinerte bringebær.
Denne retten har 155,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebærdessert fra Hordaland.Bringebærdessert fra Hordaland.
Denne retten har 126,12 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eton mess.Eton mess.
Denne retten har 202,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokospai med bær.Kokospai med bær.
Denne retten har 244,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Geléskum.Geléskum.
Denne retten har 45,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også 17. mai-dessert i rødt, hvitt og blått.17. mai-dessert i rødt, hvitt og blått.
Denne retten har 54,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bringebærfromasj fra Rogaland.Bringebærfromasj fra Rogaland.
Denne retten har 208,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.