Russisk ostedessert (Pashka) inneholder
312 Kalorier,
22 g Karbo,
9 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Russisk ostedessert (Pashka) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Russisk ostedessert (Pashka) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7071 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Russisk ostedessert (Pashka)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 311.86 | 403.08 | Kcal |
Protein | 8.56 | 11.06 | gram |
Karbohydrat | 21.93 | 28.34 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 2.79 | gram |
Fett | 20.62 | 26.65 | gram |
Mettet fett | 9.14 | 11.81 | gram |
Salt | 0.17 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.34 | Kr 9.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 293 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Press osten gjennom en sikt. Rør smøret bløtt og bland det med ost, sukker, rømme og skåldede, grovhakkede mandler. Rør massen godt sammen.
Tilsett hakket sukat, hakkede cocktailbær og rosiner.
Kle en form med tynt klede. Press ostemassen i, dekk med klede og legg lett press på toppen. Det tynne klede suger opp fuktigheten fra desserten.
Sett desserten kjølig natten over, eller aller helst ett døgn.
Hvelv desserten på fat.
Server Pashka med loff og eventuelt mer rømme. I Russland blir denne desserten helst lagret i en dekorert treform, som minner mye om våre gamle smørformer.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8562)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift