Fotograf:
Bonduelle
Rustikk grønnsaksgryte inneholder
160 Kalorier,
17 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rustikk grønnsaksgryte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rustikk grønnsaksgryte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4146 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rustikk grønnsaksgryte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 159.77 | 653.06 | Kcal |
Protein | 5.40 | 22.07 | gram |
Karbohydrat | 16.98 | 69.41 | gram |
Kostfiber | 2.32 | 9.48 | gram |
Fett | 7.29 | 29.80 | gram |
Mettet fett | 2.69 | 11.00 | gram |
Salt | 0.56 | 2.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.87 | Kr 19.91 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 635 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok farfalle etter anvisningen på pakken og hell av vannet. Skjær kjøttpølsen i terninger. Skyll og del cherrytomatene i to. Skrell og skjær hver av løkene i åtte båter. La Bonduelle Erter og Minigulrøtter dryppe av seg.
Fres løk og kjøttpølse i oppvarmet stekepanne, tilsett farfalle og la det sautere med. Tilsett cherrytomatene og Bonduelle Erter og Minigulrøtter og la alt bli varmt. Smak til retten med pepper, salt og paprika. Serveres med kremost med urter som topping.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bonduelle
(Intern: 28742)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-14
Oppdatert dato:2012-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift