Fotograf:
Norges sjømatråd
Salat med steinbit og bringebærdressing inneholder
99 Kalorier,
2 g Karbo,
14 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Salat med steinbit og bringebærdressing har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat med steinbit og bringebærdressing er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3548 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat med steinbit og bringebærdressing!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.35 | 177.22 | Kcal |
Protein | 14.29 | 25.49 | gram |
Karbohydrat | 2.02 | 3.60 | gram |
Kostfiber | 0.81 | 1.44 | gram |
Fett | 3.61 | 6.44 | gram |
Mettet fett | 0.97 | 1.73 | gram |
Salt | 0.30 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.64 | Kr 26.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 714 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i terninger og vend dem i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek den gyldne og sprø i olivenolje på god varm panne.
Skjær baconet i terninger og stek disse til de er sprø. Skjær vårløken i skiver på skrå og surr dem lett i stekepannen. Hell bringebæreddiken over og la surre litt sammen.
Anrett salat, fisk og bacon sammen med bringebærskyen. Kvern over litt pepper og pynt med friske bringebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23599)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-16
Oppdatert dato:2013-04-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift