Fotograf:
Kylling.no
Sandwich med eggesalat til 4 inneholder
114 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Sandwich med eggesalat til 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sandwich med eggesalat til 4 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sandwich med eggesalat til 4!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.34 | 335.23 | Kcal |
Protein | 6.31 | 18.50 | gram |
Karbohydrat | 7.01 | 20.55 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 4.54 | gram |
Fett | 6.44 | 18.88 | gram |
Mettet fett | 1.25 | 3.66 | gram |
Salt | 0.54 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.05 | Kr 17.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 173 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
1. Hardkok eggene (8-10 minutter) og avkjøl i rennende, kaldt vann.
2. Del tre av eggene med en eggedeler, først på tvers, så på langs. Del det fjerde egget i skiver.
3. Bland de hakkede eggene med majones, kesam, gressløk og eventuelt purre. Smak til med salt og pepper.
4. Del hver brødskive diagonalt.
5. Legg salat på den ene halve brødskiven, og deretter en halv skive kalkunpålegg, eggesalat, tomat- og eggeskiver, den andre halve skiven med kalkunpålegg og til slutt andre halvparten av brødskiven på toppen.
6. Stikk en grillpinne gjennom alle lagene og pynt med en agurkskive skåret på langs med ostehøvel.
Frukt ved siden av: 1 eple.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 26477)
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-10-04
Oppdatert dato:2009-10-04
Lesere:
4173 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift