Sellerirotstappe inneholder
93 Kalorier,
8 g Karbo,
2 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sellerirotstappe har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sellerirotstappe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9477 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sellerirotstappe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.22 | 229.88 | Kcal |
Protein | 1.82 | 4.49 | gram |
Karbohydrat | 8.01 | 19.75 | gram |
Kostfiber | 3.10 | 7.64 | gram |
Fett | 5.30 | 13.07 | gram |
Mettet fett | 3.30 | 8.14 | gram |
Salt | 0.23 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.24 | Kr 7.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 986 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok potetene og selleriroten sammen i 15-20 minutter, til de er møre. Hell av kokevannet og la grønnsakene renne godt av.
Bland potetene og selleriroten sammen med melk, smør og muskat. Rør med en gaffel og mos alle ingrediensene sammen til en jevn masse. Krydre godt med salt og pepper, og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5864)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift