Fotograf:
Norges sjømatråd
Sennepssild er en av de klassiske sildevariantene, men i denne oppskriften har vi gitt den noen nye ingredienser; eple og stangselleri. Dette gjør den ekstra frisk og god. Oppskriften inneholder
117 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sennepssild med eple og rosiner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3344 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sennepssild med eple og rosiner!
| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|
| Kalorier | 117.33 | 136.97 | Kcal |
| Protein | 6.47 | 7.55 | gram |
| Karbohydrat | 10.59 | 12.36 | gram |
| Kostfiber | 1.19 | 1.39 | gram |
| Fett | 5.19 | 6.06 | gram |
| Mettet fett | 1.21 | 1.41 | gram |
| Salt | 1.24 | 1.44 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.54 | Kr 8.80 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 467 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 36,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok egg.
Kutt eple og stangselleri i små terninger, finhakk persille og grovhakk egg.
Bland ingrediensene godt sammen i en bolle sammen med rosiner
Hell over sennepssilden og eplejuice, og vend blandingen sammen.
Ha blandingen over i et glass eller krukke og legg på lokk.
Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30324)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-15
Oppdatert dato:2013-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift