Sennepsstekte froskelår inneholder
456 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
42 g Fett pr 100 gr
Sennepsstekte froskelår har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sennepsstekte froskelår er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8783 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sennepsstekte froskelår!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 455.98 | 1 280.23 | Kcal |
Protein | 5.81 | 16.31 | gram |
Karbohydrat | 12.60 | 35.38 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 3.31 | gram |
Fett | 42.22 | 118.54 | gram |
Mettet fett | 4.73 | 13.28 | gram |
Salt | 0.42 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.64 | Kr 13.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 123 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær toppen av de hele hvitløkene, ca en tredjedel, slik at snittflaten på feddene danner en fin mosaikk. Pensle dem med rikelig olivenolje. Bak dem i ovn på 180 C i en drøy halvtime, til du ser at de enkelte feddene er i ferd med å "krympe opp".
Skjær loffen i biter. Smuldre den møysommelig for hånd eller kjør den kjapt i kjøkkenmaskin til fine smuler. Bland persille og koriander godt med smulene og legg på en tallerken. Pisk sammen egg og sennep på en annen tallerken. Ha mel på en tredje tallerken. Tørk froskelårene på kjøkkenpapir og vend dem først i melet, deretter i eggemassen, og til slutt i brødsmulene.
Ha oljen i en vis stekepanne med høye kanter på relativt sterk varme. Oljen bør være rundt 1 cm dyp. Når det dannes fine bobler rundt et treskaft som stikkes nedi, er oljen varm nok. Stek froskelårene gylne på begge sider i til sammen 5 minutter. Unngå å legge froskelårene for tett sammen i pannen, stek dem heller i to runder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7856)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.