Sildegryn





Sildegryn inneholder 89 Kalorier, 5 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Sildegryn har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sildegryn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
2dlbyggryn
Ca 7stk filetspekesildfileter
1,5literkraft fra fåreknoke
150grgulrøtter
200grkålrot
100grhodekål
1stkløk
200grpoteter
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sildegryn!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88.79390.79Kcal
Protein5.7125.13gram
Karbohydrat4.9821.92gram
Kostfiber1.014.45gram
Fett4.8921.52gram
Mettet fett1.084.75gram
Salt1.225.36gram
Pris på oppskriftenKr 2.64Kr 11.62Kroner
Hele oppskriften veier3 521 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bløt grynene natten over. Vann ut silda over natten.

Kok utbløtt byggryn i kraften fra fåreknoken. Når grynene er kokt i ca 30 min, tilsettes grønnsakene og potetene, som er kuttet i terninger.

Skjær sildefiletene på tvers i 1 cm brede biter. Trekk disse forsiktig i ca 5 minutter i kokende vann før de legges over i kjelen med grønnsakene, poteter og gryn.

Smak til suppen med salt, og server med flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7121)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Lesere: 4345 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.