Sildesodd inneholder
98 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sildesodd har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildesodd er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4820 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildesodd!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.90 | 857.03 | Kcal |
Protein | 5.69 | 49.81 | gram |
Karbohydrat | 7.46 | 65.31 | gram |
Kostfiber | 1.77 | 15.49 | gram |
Fett | 4.64 | 40.62 | gram |
Mettet fett | 1.03 | 9.02 | gram |
Salt | 0.72 | 6.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.94 | Kr 25.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 253 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens sildefileten for skinn og ben og skjær den i skiver.
Kok kraft på ben og avskjær. Sil kraften.
Skjær grønnsakene og potetene i store terninger, og kok dem i kveitekraften sammen med salt og pepper i 6-8 minutter.
Legg fiskestykkene i kjelen. Det hele trekkes til fisken er ferdigkokt, ca 8-10 minutter. Smak soddet til med salt og server flatbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11434)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.