Sildesodd





Sildesodd inneholder 97 Kalorier, 7 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Sildesodd har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sildesodd er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgutvannet spekesild
500grgulrøtter
500grkålrot
1stk litekålhode
1stk storløk
Ca 9stk storpoteter
1dashsalt
15stkhel pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sildesodd!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.38852.48Kcal
Protein5.6949.81gram
Karbohydrat7.4665.31gram
Kostfiber1.5113.22gram
Fett4.6440.62gram
Mettet fett1.039.02gram
Salt0.726.29gram
Pris på oppskriftenKr 2.94Kr 25.74Kroner
Hele oppskriften veier5 253 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens sildefileten for skinn og ben og skjær den i skiver.

Kok kraft på ben og avskjær. Sil kraften.

Skjær grønnsakene og potetene i store terninger, og kok dem i kveitekraften sammen med salt og pepper i 6-8 minutter.

Legg fiskestykkene i kjelen. Det hele trekkes til fisken er ferdigkokt, ca 8-10 minutter. Smak soddet til med salt og server flatbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11434)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 3195 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.