Sildesuppe



Sildesuppe inneholder 97 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Sildesuppe har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sildesuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 6 lesere
Lesere: 10400 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
50grhelgryn
100grgule erter
1stkfleskeknoke
1,5litervann
150grkålrot
150grgulrot
25grløk, hakket
Ca 5,5stk filetspekesildfileter
1knivsoddtimian




Næringsdeklarasjon for Sildesuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.33567.77Kcal
Protein8.6150.23gram
Karbohydrat2.9717.33gram
Kostfiber0.804.67gram
Fett5.4932.03gram
Mettet fett1.408.17gram
Salt0.603.49gram
Pris på oppskriftenKr 2.72Kr 15.87Kroner
Hele oppskriften veier3 500 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo12,2 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett gryn og erter i vann og la dem stå kaldt et døgns tid. Slå vannet av og kok dem møre sammen med fleskeknoken. Den rensede og vaskede kålen og gulroten deles i små terninger som has i gryten. Løken får koke med ca 15 minutter. Ta opp fleskeknoken.

Sildefiletene skjæres i fine, skrå biter. De vannes ut dersom det er nødvendig, og legges i suppen. La suppen trekke i 5-6 minutter. Dryss litt timian over ved servering. Sprøtt, godt flatbrød serveres som tilbehør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13734)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-19
Oppdatert dato:2003-05-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.