Sildesuppe inneholder
97 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sildesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sildesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 6 lesere
Lesere:
10400 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sildesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.33 | 567.77 | Kcal |
Protein | 8.61 | 50.23 | gram |
Karbohydrat | 2.97 | 17.33 | gram |
Kostfiber | 0.80 | 4.67 | gram |
Fett | 5.49 | 32.03 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 8.17 | gram |
Salt | 0.60 | 3.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 15.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,2 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett gryn og erter i vann og la dem stå kaldt et døgns tid. Slå vannet av og kok dem møre sammen med fleskeknoken. Den rensede og vaskede kålen og gulroten deles i små terninger som has i gryten. Løken får koke med ca 15 minutter. Ta opp fleskeknoken.
Sildefiletene skjæres i fine, skrå biter. De vannes ut dersom det er nødvendig, og legges i suppen. La suppen trekke i 5-6 minutter. Dryss litt timian over ved servering.
Sprøtt, godt flatbrød serveres som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13734)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-19
Oppdatert dato:2003-05-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.