Sitrongravet makrell på polynesisk vis inneholder
78 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Sitrongravet makrell på polynesisk vis har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitrongravet makrell på polynesisk vis er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3747 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitrongravet makrell på polynesisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.70 | 281.08 | Kcal |
Protein | 7.27 | 26.30 | gram |
Karbohydrat | 7.36 | 26.62 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.44 | gram |
Fett | 1.92 | 6.95 | gram |
Mettet fett | 0.41 | 1.48 | gram |
Salt | 1.22 | 4.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.71 | Kr 13.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 447 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,88 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fisken skal være tint, renset og filetert. Skjær det rå fiskekjøttet i små terninger og legg dem i en bolle. Bland salt og vann og hell det over fisken. Hell av saltvannet etter ca 30 minutter.
Skyll fisken raskt i kaldt vann. Hell så presset sitron eller lime over fisken slik at den dekkes. Legg på en skål slik at fisken holder seg nede i saften. La den stå i 2-3 timer i kjøleskap.
Fiskekjøttet skal være ugjennomskinnelig. Hell av sitronsaften.
Serveres med for eksempel rå løkringer, paprika, slangeagurk, tomater, eggebåter og brød eller kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11291)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Røkt/gravet/saltet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.