Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps i purreform oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps i purreform



Sjøkreps i purreform inneholder 43 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps i purreform har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps i purreform er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stksjøkreps, kokt og renset
200grrenskåret torsk, kokt
noen store dillkvaster
litt finrevet sitronskall
1dashsalt
1dashpepper
3tsgelatin pulver
4stk storpurrer




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps i purreform!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier43.33144.42Kcal
Protein6.3321.10gram
Karbohydrat2.719.03gram
Kostfiber2.107.00gram
Fett0.331.10gram
Mettet fett0.020.07gram
Salt0.441.48gram
Pris på oppskriftenKr 6.95Kr 23.16Kroner
Hele oppskriften veier1 333 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta en brødform og skjær purrene i samme lengde som formen. Skjær et dypt langsgående snitt i purrestavene og vask dem grundig. Kok dem møre i saltet vann, slik at både det grønne og det hvite er mykt, men ikke helt ihjelkokt. Ta dem ut, press ut vann og legg dem lunt.

Skjær krepsehalene i mindre biter og bland med torsk, hakket dill og sitronskall, samt salt og pepper.

Kle formen innvendig med plastfolie slik at fliken av plasten henger godt over kanten. Løs gelatinpulveretet opp i en liten skvett vann. Legg purre i bunnen av formen og litt opp langs kanten, sprut på litt gelatin, fordel fyllet i purren, ta litt mer gelatin og dekk det helt med purre, med en siste dusj gelatin på toppen.

Lukk med plastflikene og legg formen i press. La det stå i kjøleskapet noen timer og server i tykke skiver, gjerne med sennepsmajones til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7788)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2044 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kreps Jambalaya.Kreps Jambalaya.
Denne retten har 127,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjøkreps naturell.Sjøkreps naturell.
Denne retten har 42,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.