Fotograf:
Norges sjømatrådKreps Jambalaya inneholder
127 Kalorier,
13 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kreps Jambalaya har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kreps Jambalaya er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kreps Jambalaya!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.11 | 476.54 | Kcal |
Protein | 8.74 | 32.77 | gram |
Karbohydrat | 13.25 | 49.67 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 3.71 | gram |
Fett | 4.13 | 15.48 | gram |
Mettet fett | 0.67 | 2.51 | gram |
Salt | 1.51 | 5.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 18.29 | Kr 68.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 500 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Tin krepsehalene og rens dem om nødvendig. Kok risen som anvist. Rens paprikaen og skjær den i strimler. Rens og finhakk sjalottløk og hvitløk.
Ha olivenolje i en gryte eller kjele og tilsett karri, finhakket hvitløk, sjalottløk, gurkemeie og paprikapulver. La dette surre til løken er blank. Tilsett paprika og den kokte risen. La det hele bli varmt før krepsehalene legges i.
Server når krepsehalene er varme, gjerne med et persilledryss på toppen.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1171)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere:
3421 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift