Sjøkreps suppe inneholder
104 Kalorier,
1 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps suppe har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkreps suppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7710 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkreps suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.72 | 398.91 | Kcal |
Protein | 3.24 | 12.46 | gram |
Karbohydrat | 1.49 | 5.73 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 2.08 | gram |
Fett | 8.82 | 33.92 | gram |
Mettet fett | 5.31 | 20.42 | gram |
Alkohol | 0.62 % | | | |
Salt | 0.59 | 2.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.40 | Kr 32.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 769 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha hakket sjalottløk i litt olje eller smør i kjelen og fres den lett. Tilsett strimlet purre. Hell på kraft og vin, og la det koke litt inn. Bland inn hakket dill og spe med fløten.
La suppen koke opp og smak til med salt og pepper. Ha suppen i en food processor og kjør alt godt sammen. hell tilbake i kjelen og bli gjennomvarm.
Krepshalene brunes lett i olje eller smør på panne. La de renne av på husholdningspapir. Fordel suppen i varme, dype tallerkener. Legg sjøkreps midt på og pynt med dillkvaster. Server med creme fraiche til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7792)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift