Sjømannsfalu inneholder
93 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Sjømannsfalu har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjømannsfalu er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3188 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjømannsfalu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 93.15 | 551.15 | Kcal |
Protein | 3.38 | 20.00 | gram |
Karbohydrat | 8.87 | 52.48 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 8.40 | gram |
Fett | 4.59 | 27.16 | gram |
Mettet fett | 1.82 | 10.77 | gram |
Salt | 0.24 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.03 | Kr 17.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 367 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og skjær gulrøtter og poteter i skiver. Kok opp vann, smuldret buljongterning, sennep og pepper. Legg i gulrøtter og poteter. Kok det under lokk i ca 10 minutter.
Snitt, skyll og skjær purren i skiver. Legg purren i gryten og rør om. Trekk skinnet av falukorven. Skjær den i skiver og legg dem øverst. Kok retten i ytterligere ca 5 minutter. Klipp over rikelig med persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10683)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift