Sjokoladefromasj på mandelbunn





Sjokoladefromasj på mandelbunn oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En nydelig fromasjkake som passer godt til fest, merkedager og andre anledninger.

Oppskriften inneholder 333 Kalorier, 26 g Karbo, 6 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladefromasj på mandelbunn er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grmandler
200grsukker
2stkegg
1sskakaopulver (Regia bakekakao)
1stkappelsin.revet skall

Fyll

200grhvit kokesjokolade (Dronning-sjokolade)
3stkeggeplomme
4dlkremfløte

Pynt

100grjordbær
100grblåbær
100grhvit kokesjokolade


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladefromasj på mandelbunn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier333.285 555.38462.95Kcal
Protein6.16102.688.56gram
Karbohydrat25.70428.3935.70gram
Kostfiber2.2136.843.07gram
Fett22.38373.0531.09gram
Mettet fett10.22170.3614.20gram
Salt0.101.740.14gram
Pris på oppskriftenKr 8.04Kr 134.02Kr 11.17.-
Hele oppskriften veier1 667 totalt1 667 pr porsj139 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Mal eller finhakk mandlene i en foodprosessor. Pisk sammen sukker og egg. Bland inn mandler, kakao og finrevet appelsinskall.

Ha over i en smurt/bakepapirkledd springform (ca 24 cm i diameter) og stek bunnen i forvarmet ovn på 175 °C i ca 25 minutter. Avkjøles på rist, i formen.

Fyll:
Smelt sjokoladen i vannbad. Bland eggeplommene sammen med 1/4 av kremfløten, og varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen.
Visp resten av kremfløten til luftig krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen.
Legg den avkjølte kakebunnen på et fat med ringen rundt. Hell blandingen over mandelbunnen, og la kaken stå i minimum 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også fryses og serveres som iskake, men ta da kaken ut av fryseren og la den tempereres i kjøleskap ca ½ time før den serveres.

Topping:
Legg jordbær i skiver rundt, deretter blåbær og til slutt revet hvit sjokolade i midten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30541)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-29
Oppdatert dato:2013-07-29
Lesere: 1072 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kransekakestenger med hjemmelaget iskrem.Kransekakestenger med hjemmelaget iskrem.
Denne retten har 411,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefromasj på mandelbunn.Sjokoladefromasj på mandelbunn.
Denne retten har 333,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.