Fotograf:
Kylling.no
Sjokoladeiskake med kokos inneholder
408 Kalorier,
34 g Karbo,
5 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeiskake med kokos har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeiskake med kokos er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5489 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeiskake med kokos med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 408.05 | 4 315.13 | 359.59 | Kcal |
Protein | 4.94 | 52.24 | 4.35 | gram |
Karbohydrat | 33.81 | 357.54 | 29.80 | gram |
Kostfiber | 2.46 | 26.01 | 2.17 | gram |
Fett | 27.57 | 291.55 | 24.30 | gram |
Mettet fett | 18.74 | 198.18 | 16.51 | gram |
Salt | 0.10 | 1.05 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.48 | Kr 68.53 | Kr 5.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 058 totalt | 1 058 pr porsj | 88 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk eggehvitene stive med sukker. Bland revet sjokolade med kokos og skjær det forsiktig inn. Smør to brødformer og dryss i kokos. Fordel kakerøren i formene og stek dem i ovnen ved 170 grader i ca 20 min. Avkjøl bunnene på rist.
Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn stivpisket kremfløte og 1/2 plate hakket sjokolade.
Legg en bunn tilbake i kakeformen og ha over halvparten av kremen. Legg den andre kakebunnen over og ha resten av sjokoladeiskremen på toppen. La kaken stå i fryseren minst 5-6 timer.
Flytt iskaken over på kakefat og pynt med sjokoladekrøller. Iskaken blir mer serveringsvennlig ved å stå i kjøleskapet 15 minutter før servering.
Tips:
Resten av sjokoladen kan smeltes, avkjøles og høvles med ostehøvel til sjokoladekrøller som pynt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 41)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-01
Oppdatert dato:2002-07-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift