| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 339.13 | 206.87 | Kcal |
| Protein | 8.90 | 5.43 | gram |
| Karbohydrat | 20.76 | 12.66 | gram |
| Kostfiber | 2.74 | 1.67 | gram |
| Fett | 23.89 | 14.57 | gram |
| Mettet fett | 13.44 | 8.20 | gram |
| Salt | 0.36 | 0.22 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 6.75 | Kr 4.12 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 366 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 24,48 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sjokoladefondant med marinerte kirsebær.
Karamell-sjokoladeterte 1.
Sjokolademousse fra Valencia.
Sjokoladefondant til 8.
Varm sjokoladesuffle.
Brownies med is.
Karamell- og sjokoladepai.
Hvit sjokolademousse med solbærsaus.
Sjokoladesufflé 2.
Sjokoladebombe 1.
Sjokoladefondant.
Sjokolademousse 6.
Sjokoladepai med fibersirup.
Sjokoladeterte 3.
Sjokoladechantilly.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.