Sjokoladedessert i fire lag



Sjokoladedessert i fire lag oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Avansert dessert med både brownie, mousse og krem.

Oppskriften inneholder 410 Kalorier, 27 g Karbo, 5 g Protein og 31 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladedessert i fire lag er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar





Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Browniebunn

150grusaltet smør
2,75dlsukker
1,5dlkakaopulver
0,5tssalt
1tsDr. Oetker Ekte Vaniljesukker
2stkegg
1dlhvetemel
0,5tspeppermyntearomaIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Mørk sjokolademousse:

150grmørk sjokolade 70 %
2,75dlfløte
1tsDr. Oetker Gelatinpulver
1sskaldt vann

Melkesjokolademousse

150grmelkesjokolade
2,75dlfløte
1tsDr. Oetker Gelatinpulver
1sskaldt vann

Hvit sjokoladekrem:

70grhvit sjokolade
3dlfløte

Dekor

Dr. Oetker Black & Gold




Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladedessert i fire lag med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier409.511 281.85Kcal
Protein4.6614.59gram
Karbohydrat27.4685.96gram
Kostfiber1.695.29gram
Fett30.8596.57gram
Mettet fett19.4460.85gram
Salt0.270.85gram
Pris på oppskriftenKr 7.22Kr 22.60Kr .-
Hele oppskriften veier1 878 totalt313 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Brownie:
Sett stekeovnen på 160° C. Smør en form, ca 20x20 cm, med smør og dekk med bakepapir.

Smelt smøret i en kasserolle, tilsett og bland inn sukker, kakao, salt og vaniljesukker. Bland forsiktig inn ett og ett egg. Tilslutt vendes hvetemel og aroma inn i røren, bland til røren blir jevn.

Fordel røren i formen og stek midt i stekeovnen i ca. 25 minutter. Test med en bakepinne om kaken er ferdig. La kaken avkjøles før den tas ut av formen. Hvelv ut kaken, ta av bakepairet og stikk ut 6 sirkler med ca. 6 cm i diameter. Sett på en høy krage av bakepapir rundt hver sirkel.

Mørk sjokolademousse:
Smelt sjokoladen sammen med 1 1/4 dl fløte over vannbad. Legg gelatinet i en skål med 1 ss kaldt vann i 5-10 minutter. Sett så skålen med gelatin over vannbad så alt løser seg opp. Hell det i den smeltede sjokoladen. Bland det sammen og la det avkjøles til romtemperatur. Pisk resten av fløten stiv og bland med sjokoladen. Hell sjokolademoussen over browniene med bakepairkragene og la det sette seg i kjøleskap i 15-20 minutter.

Melkesjokolademousse:
Tilbered melkesjokolademoussen på samme måte som den mørke sjokolademoussen. Hell den over det første laget med mousse og la det stivne i kjøleskap i minimum fire timer eller over natten.

Hvit sjokoladekrem og dekor:
Varm opp fløten i en kassserolle, bryt opp den hvite sjokoladen og legg den i. Må ikke koke. Rør rundt til alt har smeltet og la den avkjøles i kjøleskapet, gjerne over natten. Pisk opp sjokoladekremen før servering. Ta forsiktig av kragene på de avkjølte dessertene og sprøyt den hvite sjokoladekremen på toppen. Dekorer med Black & Gold strøssel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 33831)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Dessert
Innlagt dato:2018-04-03
Oppdatert dato:2018-04-13
Lesere: 427 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladesufflé 2.Sjokoladesufflé 2.
Denne retten har 328,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant i appelsinskall.Sjokoladefondant i appelsinskall.
Denne retten har 423,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,32.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 4.Sjokolademousse 4.
Denne retten har 334,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.Sjokoladepai med nøtter.
Denne retten har 428,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 405,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 6.Sjokolademousse 6.
Denne retten har 375,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.Rå sjokoladepai.
Denne retten har 466,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mokkamousse 2.Mokkamousse 2.
Denne retten har 312,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant til 8.Sjokoladefondant til 8.
Denne retten har 376,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant.Sjokoladefondant.
Denne retten har 530,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 40,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse med appelsinsalat.Sjokolademousse med appelsinsalat.
Denne retten har 185,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant varm.Sjokoladefondant varm.
Denne retten har 433,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Melkesjokolademousse.Melkesjokolademousse.
Denne retten har 437,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte.Karamell-sjokoladeterte.
Denne retten har 423,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Meringues Vanilla, Chocolate and Arpeggio.Meringues Vanilla, Chocolate and Arpeggio.
Denne retten har 358,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.