Fotograf:
Nespresso
Lett som luft og himmelsk med en knasende snert av søt vanilje og en sjenerøs fulltreffer med varm sjokolade. Oppskriften inneholder
358 Kalorier,
42 g Karbo,
5 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Meringues Vanilla, Chocolate and Arpeggio er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3385 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Meringues Vanilla. Chocolate and Arpeggio!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 357.84 | 535.57 | Kcal |
Protein | 4.65 | 6.96 | gram |
Karbohydrat | 42.00 | 62.86 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 1.66 | gram |
Fett | 18.78 | 28.11 | gram |
Mettet fett | 11.63 | 17.41 | gram |
Salt | 0.15 | 0.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.72 | Kr 11.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 898 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Marengs:
Varm opp ovnen til 120 °C. Pisk eggehvitene og tilsett sukkeret. Tilsett maisstivelse under omrøring. Legg små hauger av blandingen på bakepapiret. Legg i ovnen i én time.
Saus:
Varm opp kremen. Bryt opp sjokoladen i små biter. Legg dem i en bolle og hell over den varme kremen. Visp blandingen til sjokoladen er helt smeltet. Tilsett smøret. Plasser litt vaniljeis oppå én marengs og sett en annen marengs oppå den. Avslutt med litt sjokoladesaus.
Tilbered Arpeggio Grand Cru i en espresso (6 x 40 ml). Server marengsen sammen med espressoen.
Tilbehør
6 Espressokopper (6x 80 ml)
1 Bolle
1 Ovn
1 Mikser
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nespresso
(Intern: 31001)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift