Fotograf:
Dansukker
Sjokolademousseterte 2 inneholder
270 Kalorier,
30 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Sjokolademousseterte 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokolademousseterte 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4068 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokolademousseterte 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 269.81 | 1 550.27 | 155.03 | Kcal |
Protein | 8.17 | 46.94 | 4.69 | gram |
Karbohydrat | 29.52 | 169.62 | 16.96 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 9.25 | 0.93 | gram |
Fett | 12.87 | 73.95 | 7.39 | gram |
Mettet fett | 6.38 | 36.66 | 3.67 | gram |
Salt | 0.47 | 2.71 | 0.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.97 | Kr 34.30 | Kr 3.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 575 totalt | 575 pr porsj | 57 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Fest bakepapir rundt bunnen på en form med avtagbar kant, 24 cm i diameter. Visp eggene og demerarasukker til det får en luftig konsistens. Bland sammen de øvrige ingrediensene og vend dem ned i eggeblandingen.
Hell røren i formen og stek den midt i ovnen ved 250° i ca. 7 minutter. Løsne kaken fra kanten og hvelv den. Rengjør formen og sett bunnen på plass igjen.
Legg gelatinplaten i bløt i rikelig med vann. Kok opp fløte og sjokolade i en kasserolle. Ta opp gelatinpalten og legg den i sjokoladekremen. Del eggene i plommer og hviter, rør plommene inn i sjokoladerøren.
Visp hvitene vaniljesukker og demerarasukker til et fast skum. Vend sjokoladekremen ned i eggehviteskummet.
Hell røren over i formen og sett den i kjøleskap for å stivne. Pynt terten med frukt og/eller bær rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26706)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-12-11
Oppdatert dato:2009-12-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift