Fotograf:
Dansukker
Karamell-sjokoladeterte 1 inneholder
441 Kalorier,
41 g Karbo,
5 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Karamell-sjokoladeterte 1 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karamell-sjokoladeterte 1 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4185 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Karamell-sjokoladeterte 1 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 441.42 | 6 206.37 | 517.20 | Kcal |
Protein | 4.64 | 65.24 | 5.44 | gram |
Karbohydrat | 41.13 | 578.29 | 48.19 | gram |
Kostfiber | 1.28 | 18.00 | 1.50 | gram |
Fett | 28.42 | 399.59 | 33.30 | gram |
Mettet fett | 17.38 | 244.36 | 20.36 | gram |
Salt | 0.38 | 5.34 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.65 | Kr 107.56 | Kr 8.96 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 406 totalt | 1 406 pr porsj | 117 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smør og melis i en gryte. Bland i de knuste kakene. Fordel massen i en springform og sett den i kjøleskapet.
Karamellkrem
Bland melk, smør og sukker i en gryte, og smelt ved svak varme. La kremen koke til den tykner, ca. 6 minutter. Avkjøl kremen noe og hell den i springformen. Sett formen i kjøleskap til kremen er stivnet.
Sjokoladekrem
Bland sjokoladen i en gryte sammen med fløte, sukker og smør. Smelt det til en jevn masse ved svak varme. Avkjøl sjokoladekremen før den helles over karamellkremen. Sett den i kjøleskap.
Ved servering kan terten pyntes med pisket krem og sjokoladebiter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26685)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-12-01
Oppdatert dato:2009-12-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift