Fotograf:
Kylling.no
Sjokoladeterte 2 inneholder
350 Kalorier,
30 g Karbo,
6 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Sjokoladeterte 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladeterte 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladeterte 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 350.44 | 5 371.40 | 671.43 | Kcal |
Protein | 5.98 | 91.66 | 11.46 | gram |
Karbohydrat | 30.17 | 462.43 | 57.80 | gram |
Kostfiber | 2.03 | 31.12 | 3.89 | gram |
Fett | 22.42 | 343.64 | 42.96 | gram |
Mettet fett | 13.16 | 201.71 | 25.21 | gram |
Salt | 0.26 | 4.00 | 0.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.49 | Kr 99.48 | Kr 12.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 533 totalt | 1 533 pr porsj | 192 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
(26 cm i diamater)
Rør smør og melis mykt i en matprosessor og tilsett de andre ingrediensene. Elt deigen sammen og sett den kjølig ca. 1/2 time.
Ha litt mel på bakebordet og kjevle deigen ut til en tynn leiv. Løft leiven forsiktig over paiformen og kle den. Skjær til kanten og prikk bunnen med en gaffel. Sett formen kaldt ½ time før steking.
Stek på nederste rille ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til bunnen er gyllen. Avkjøl paibunnen.
Brekk sjokoladen i biter og smelt den ved svak varme. Pisk eggene lett sammen. Kok opp crème fraîche, melk og vaniljesukker og hell det i en tynn stråle under omrøring i eggene. Rør inn smeltet sjokolade til slutt. Hell forsiktig fyllet i paiskallet og sett formen inn i ovnen igjen. Skru av ovnen straks paien er satt inn og la paien stivne på ettervarmen i ca. 1 time.
Pynt med kumquats i skiver og gjerne litt pisket krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17896)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Lesere:
4456 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift