Fotograf:
Kraft foods
Dronningens sjokoladefondant inneholder
435 Kalorier,
31 g Karbo,
7 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Dronningens sjokoladefondant har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dronningens sjokoladefondant er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,5 poeng fra 18 lesere
Lesere:
22357 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dronningens sjokoladefondant!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 434.75 | 537.47 | Kcal |
Protein | 6.76 | 8.36 | gram |
Karbohydrat | 31.12 | 38.47 | gram |
Kostfiber | 2.43 | 3.00 | gram |
Fett | 30.93 | 38.24 | gram |
Mettet fett | 18.39 | 22.73 | gram |
Salt | 0.38 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.33 | Kr 7.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 742 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg og sukker. Smelt sjokolade og smør. Avkjøl det litt og rør det sammen med eggene og melet. Fyll røren i 6-7 stive muffinsformer (helst engangsformer av aluminium).
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10-15 minutter. Det er store forskjeller mellom ulike stekeovner og det kan være vanskelig å beregne steketiden. Stek gjerne en prøvekake for å teste ut steketiden.Kaken skal være fast utenpå men flytende inni, men der er ofte bedre at kaken er litt for mye stekt enn at den er stekt for lite.
Ta dem ut og la dem stå i ca. 10 min. Klipp eller riv av formene og server med et melisdryss gjerne sammen med friske bær.
Røren kan lages på forhånd og oppbeveres i kjøleskap, men må stå fremme til den får romtemperatur før steking.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25091)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-09
Oppdatert dato:2008-06-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift