| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 441.47 | 342.97 | Kcal | |
| Protein | 7.04 | 5.47 | gram | |
| Karbohydrat | 32.00 | 24.86 | gram | |
| Kostfiber | 1.85 | 1.44 | gram | |
| Fett | 31.29 | 24.31 | gram | |
| Mettet fett | 17.80 | 13.83 | gram | |
| Salt | 0.35 | 0.27 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 6.66 | Kr 5.17 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 466 totalt | 78 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 28,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Sjokoladepai 3.
Melkesjokolademousse.
Sjokoladefondant med spelt.
Sjokoladefondant fra Dansukker.
Bløt espressoterte.
Hvit sjokoladekrem og bringebær i glass.
Sjokoladechantilly.
Sjokoladeterte 3.
Sjokolademousse med appelsin.
Fruktsalat i sjokoladeskåler.
Tarteletter med rosmarinkaramell og sjokolade.
Rå sjokoladepai.
Sjokoladepai med fibersirup.
Sjokolademousse og pannekaker med jordbæris.
Sjokoladefondant til 10.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.