Fotograf:
Nespresso
En intenst rik espressokake og eggekrem i en tour-de-force-dessert for kaffeelskere Oppskriften inneholder
262 Kalorier,
29 g Karbo,
5 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Coffee lungo & chocolate fondants with coffee custard er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3628 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Coffee lungo & chocolate fondants with coffee custard!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 262.42 | 2 427.07 | Kcal |
Protein | 5.47 | 50.59 | gram |
Karbohydrat | 29.29 | 270.90 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 7.03 | gram |
Fett | 13.54 | 125.23 | gram |
Mettet fett | 7.96 | 73.62 | gram |
Salt | 0.24 | 2.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.24 | Kr 48.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 925 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kaffen: •
Varm de fire glassene under varmt vann. • Tilbered fire Vivalto Lungo Grand Crus i fire lungokopper.
Sjokoladefondant med coffee custard (kaffe m/eggekrem):
• Varm opp melken i en kasserolle. • Pisk eggene og sukkeret sammen. • Tilsett melken. • Tilbered Vivalto Grand Cru og tilsett 20 ml av den. • La stå og putre i ti minutter eller til kremen tykner. •
Varm opp ovnen til 180 °C. • Bryt opp sjokoladen og smelt den i kasserollen sammen med smøret til den blir jevn. • Visp sammen eggene og sukkeret, tilsett mel og deretter smeltet sjokolade og smør. • Porsjoner blandingen i papirkakeformer med en skje. • Stekes i 8 min.
• Serveres sammen med sjokoladefondantene med litt eggekrem ved siden av Vivalto Lungo Grand Cru.
Tilbehør
4 Lungokopper(150 ml)
2 stekepanner
1 Ovn
1 Visp
1 Bolle
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nespresso
(Intern: 30982)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Innlagt dato:2013-12-26
Oppdatert dato:2013-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift