Sjokoladefondant med marinerte kirsebær





Sjokoladefondant med marinerte kirsebær oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Sjokoladefondant er en himmelsk munnfull med varm flytende sjokolade og er en perfekt avslutning på et herlig måltid. Steker du sjokoladefondanten i høye stettglass ser det flott ut ved servering.

Oppskriften inneholder 336 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladefondant med marinerte kirsebær er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlkirsebær frosne eller hermetiske
1dlsøt likør f eks kirsch
85grsmør
100grmørk sjokolade, 70% kakao
2stkegg
1stkeggeplomme
50grsukker
50grhvetemel
4sscrème fraîche orginal, 35 %


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sjokoladefondant med marinerte kirsebær!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier335.62508.36Kcal
Protein5.298.01gram
Karbohydrat25.8439.14gram
Kostfiber1.362.06gram
Fett23.1335.04gram
Mettet fett13.5720.55gram
Alkohol0.03 %
Salt0.270.41gram
Pris på oppskriftenKr 6.30Kr 9.54Kroner
Hele oppskriften veier606 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kirsebærene gis et raskt oppkok i likøren og trekkes av varmen. La bærene ligge i likøren å trekke i noen timer før servering.
Smelt smør og sjokolade i mikro eller over vannbad .
Vannbad: Bollen plasseres oppå en kjele med kokende vann. Bollen må tåle varme. NB! Pass på at bollen er større en kjelen, slik at den ikke berører vannet. Innholdet i bollen smelter av dampen fra det kokende vannet.
Pisk egg, eggeplomme og sukker til eggedosis.
Tilsett den avkjølte sjokoladeblandingen og siktet hvetemel under forsiktig omrøring. Sjokolademassen helles over i 4 små glass som tåler høy varme eller amerikanske muffinsformer. Stekes ved 180 ºC i ca. 13 – 15 minutter, til sjokolademassen er stivnet på sidene, men flytende inni.
Server fondanten varm med marinertekirsebær og crème fraîche. Husk! Her er det gjestene som skal vente på desserten.

Tips:
Sjokolade fondanten kan gjøres i stand dagen i forveien eller noen timer før. Dekk til glassene med plastfilm og la de stå kaldt. Sett glassene i romtemperatur i ca. en halv time før de settes inn i stekeovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30563)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-08
Oppdatert dato:2013-08-08
Lesere: 1641 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hvit sjokolademousse.Hvit sjokolademousse.
Denne retten har 356,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant til 8.Sjokoladefondant til 8.
Denne retten har 376,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte med iskrem og granateple.Sjokoladeterte med iskrem og granateple.
Denne retten har 326,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløt espressoterte.Bløt espressoterte.
Denne retten har 404,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.Karamell- og sjokoladepai.
Denne retten har 441,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 4.Sjokolademousse 4.
Denne retten har 338,57 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant med marinerte kirsebær.Sjokoladefondant med marinerte kirsebær.
Denne retten har 335,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ekte sjokolade fondant.Ekte sjokolade fondant.
Denne retten har 399,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolade- og limeparfait.Hvit sjokolade- og limeparfait.
Denne retten har 268,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mokkamousse 2.Mokkamousse 2.
Denne retten har 314,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 408,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Meringues Vanilla, Chocolate and Arpeggio.Meringues Vanilla, Chocolate and Arpeggio.
Denne retten har 360,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 42,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant med blåbærsorbet.Sjokoladefondant med blåbærsorbet.
Denne retten har 354,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 1.Sjokolademousse 1.
Denne retten har 317,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse fra Valencia.Sjokolademousse fra Valencia.
Denne retten har 338,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.