Fotograf:
Kylling.no
Sjokoladesufflé 2 inneholder
329 Kalorier,
35 g Karbo,
9 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Sjokoladesufflé 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladesufflé 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjokoladesufflé 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 328.55 | 387.76 | Kcal |
Protein | 8.73 | 10.30 | gram |
Karbohydrat | 34.80 | 41.07 | gram |
Kostfiber | 2.20 | 2.60 | gram |
Fett | 16.67 | 19.67 | gram |
Mettet fett | 8.36 | 9.87 | gram |
Salt | 0.26 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.85 | Kr 8.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 472 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
4 små ovnsfaste former (eller 1 stor)
1. Sett på stekeovnen.
2. Smør fire former med litt smør og dryss i litt sukker. Snu og vend på formene, så de blir dekket med et tynt lag sukker.
3. Brekk sjokoladen i biter og smelt dem i en bolle, som står i en kjele med kokende varmt vann. Rør i sjokoladen når den er smeltet.
4. Knekk eggene og skill plomme og hvite.
5. Rør sammen smeltet sjokolade, sukker og eggeplommer.
6. Pisk eggehvitene stive med en klype salt.
7. Bland eggehvitene forsiktig inn i sjokoladeblandingen med en slikkepott.
8. Fordel røren i formene og stek suffleene på nederste rille i stekeovnen ved 200 °C i 15-20 minutter for stor form og 12-15 minutter for små former.
9. Sikt over litt melis og server med én gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 22935)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-08
Oppdatert dato:2006-10-08
Lesere:
8430 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift