Fotograf:Sara Johannessen Sjokolademousse er alltid populært til dessert! Her er en enkel og god hvit sjokolademousse - supergodt servert sammen med friske bær. Samme oppskrift kan brukes med vanlig mørk sjokolade
Knekk sjokolade i biter, eller finhakk den. Ha den i en skål/bolle og smelt sjokoladen over vannbad.
Legg gelatin i bløt i 5 minutter.
Pisk kremfløte til en myk og lett krem.
Når sjokoladen har smeltet, klem ut vannet av gelatinen og smelt den i sjokoladen.
Rør inn romtempererte egg.
Vend forsiktig den piskede kremen inn i sjokoladen (pass på at ikke sjokoladen er for varm, da kan kremen sprekke).
Fordel kremen i små porsjonsskåler eller ha den i en stor serveringsskål.
Pynt med friske bær, revet sjokolade eller noe annet lekkert.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36602)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2022-09-11
Oppdatert dato:2022-09-11