Sjokoladefondant til 8



Sjokoladefondant til 8 oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er for mange en soleklar dessertfavoritt. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem.

Oppskriften inneholder 258 Kalorier, 23 g Karbo, 5 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladefondant til 8 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere: 8448 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
100grkokesjokolade, mørk
100grsmør
4stkegg
1dlsukker
1dlhvetemel
1kurv(er)bringebær
1ssmelis




Næringsdeklarasjon for Sjokoladefondant til 8!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier257.70280.17Kcal
Protein5.295.75gram
Karbohydrat22.9924.99gram
Kostfiber2.272.47gram
Fett15.5616.92gram
Mettet fett8.649.39gram
Salt0.220.24gram
Pris på oppskriftenKr 8.28Kr 9.00Kroner
Hele oppskriften veier870 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo35,68 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Smelt smør og del sjokolade i små biter. Ha sjokoladebitene i en bolle og hell det varme smøret over. La dette stå i 2-3 minutter til sjokoladen har smeltet. Rør sammen.
2. Visp egg og sukker lett, tilsett sjokoladeblandingen og rør til en jevn røre. Sikt i melet og rør til en jevn og klumpfri røre.
3. Smør innsiden av 6 små metallringer med smør og dryss dem med mel. Sett dem på et lite brett med bakepapir på og fyll dem med røre til de er 3/4 fulle. Sett dem i fryseren i minst to timer før du skal steke dem.
4. Sett fondantene med bakepapir på et stekebrett og stek dem på nederste rille ved 180 °C i ca. 15 minutter.

Steketiden kan variere fra ovn til ovn, og det kan derfor være en fordel å prøvesteke en kake for å teste ut din ovn.

5. Ved behov kan du bruke en skarp, liten kniv til å løsne fondantene fra formen. Vær forsiktig. For røff behandling kan føre til at det går hull på fondanten. Bruk en stekespade og sett dem på tallerkener. Dryss over melis og pynt med friske bringebær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 23693)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-29
Oppdatert dato:2022-06-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokolademousse 4.Sjokolademousse 4.
Denne retten har 334,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.Rå sjokoladepai.
Denne retten har 466,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,69 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 407,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mokkamousse 2.Mokkamousse 2.
Denne retten har 312,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med fibersirup.Sjokoladepai med fibersirup.
Denne retten har 442,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse fra Valencia.Sjokolademousse fra Valencia.
Denne retten har 339,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.Karamell- og sjokoladepai.
Denne retten har 439,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai 3.Sjokoladepai 3.
Denne retten har 434,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,69.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant varm.Sjokoladefondant varm.
Denne retten har 435,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousseterte 2.Sjokolademousseterte 2.
Denne retten har 269,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolade- og limeparfait.Hvit sjokolade- og limeparfait.
Denne retten har 267,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant i appelsinskall 2.Sjokoladefondant i appelsinskall 2.
Denne retten har 160,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm sjokoladesuffle.Varm sjokoladesuffle.
Denne retten har 244,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 1.Sjokolademousse 1.
Denne retten har 314,11 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flytende sjokolade og appelsinpudding.Flytende sjokolade og appelsinpudding.
Denne retten har 285,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.