Fotograf:Siv Iren Moe Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
Bruk skallet fra økologiske appelsiner. Steketiden vil variere litt etter størrelsen på formen. Det kan derfor være lurt å prøvesteke en fondant først.
Oppskriften inneholder 424 Kalorier, 34 g Karbo, 8 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del sjokoladen i biter og smelt den sammen med smøret. Sett til avkjøling.
Pisk egg, eggeplommer og sukker til eggedosis.
Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen.
Vend inn melet.
Hell blandingen over i muffinsformer eller i appelsinskall.
Stek sjokoladefondantene midt i ovnen på 180 grader i 9 minutter (15 minutter om du bruker appelsinskall).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 34659)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-04-07
Oppdatert dato:2019-04-07