Sjokoladepannekaker i mange lag





Sjokoladepannekaker i mange lag oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Med lag av nydelige pannekaker og sjokolade, er dette den ultimate desserten.

Oppskriften inneholder 304 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladepannekaker i mange lag er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner

Pannekakerøre

25grDr. Oetker Bakekakao
225grhvetemel
65grsukker
2stk egg sammenvispet
5dlhelmelk
2ssnøytral olje

Fyll

200grhvit sjokolade
2dlfløte
1stkDr. Oetker Vaniljestang

Topping

150grmørk sjokolade
3dlfløte


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladepannekaker i mange lag med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier304.39684.45Kcal
Protein5.4812.32gram
Karbohydrat26.0758.62gram
Kostfiber1.212.72gram
Fett19.5343.92gram
Mettet fett11.4425.72gram
Salt0.110.26gram
Pris på oppskriftenKr 8.59Kr 19.32Kr .-
Hele oppskriften veier1 799 totalt225 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Pannekaker
Bland de tørre ingrediensene i en stor bolle. Lag en grop i midten av blandingen, og eggene og melken litt etter litt til en myk og glatt røre.

Pensle en stekepanne med slippbelegg (18cm) såvidt med litt olje, og sett kokeplaten på middels varme.Hell i omtrent 60ml røre (4ss) mens man vender på pannen slik at hele bunnen er dekket med røre. Prøv å ikke ha i for mye røre, unngå å lage for tykke pannekaker. Stek i ca. 2 minutter til pannekaken er sprø i kantene, og satt på midten.

Snu pannekaken forsiktig, og stek videre i 1-2 minutter til den er gjennomstekt. Legg den deretter på en rist dekket med bakepapir.

Gjenta trinn 2 og 3 til det har blitt totalt 16 pannekaker/til røren er stekt opp. La pannekakene avkjøles helt, pakk dem deretter inn i plast og sett kaldt. Hvis man ønsker, kan man skjære vekk de sprø kantene på pannekakene.

Fyll
Brekk opp den hvite sjokoladen i mindre biter, og smelt over vannbad sammen med frøene fra en vaniljestang. Avkjøl i 10 minutter.
Visp sjokoladen godt, samtidig som man heller i fløten. Dette skal bli en tykk og fyldig krem. Hvis kremen er noe rennende, kan den settes i kjøleskapet i noen minutter til den blir tykk nok til å smøre utover pannekakene.

Montering
Legg en pannekake på et flatt fat, og smør over et tynt lag med hvit sjokoladekrem. Legg en annen pannekake over, og ha på krem. Fortsett prosessen helt til alle pannekakene er på plass. Dekk til med plast, og sett til avkjøling i minst 30 minutter evt. helt til servering. Kaken blir vanskelig å skjære opp hvis sjokoladekremen er for myk.

Topping
Rett før servering lages sjokoladesaus. Del opp sjokoladen i mindre biter og smelt i en gryte på svak varme sammen med fløten. Bland alt godt for å lage en fyldig saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 34592)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Innlagt dato:2019-01-26
Oppdatert dato:2019-01-26
Lesere: 466 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladeboller 3.Sjokoladeboller 3.
Denne retten har 497,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 49,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepannekaker i mange lag.Sjokoladepannekaker i mange lag.
Denne retten har 304,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.