Skalldyrkabaret inneholder
56 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Skalldyrkabaret har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skalldyrkabaret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skalldyrkabaret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.66 | 74.51 | Kcal |
Protein | 6.99 | 9.36 | gram |
Karbohydrat | 4.63 | 6.20 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 1.81 | gram |
Fett | 0.72 | 0.96 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.13 | gram |
Salt | 0.97 | 1.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.01 | Kr 5.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 071 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll en form som tar ca. 1,5 liter med kaldt vann. Kok buljonggeléen som anvist på pakken og avkjøl.
Hell først litt buljonggelé i bunnen på formen og sett den i kjøleskapet for å la den stivne ca. 10 minutter. Legg på et pent lag med crabsticks i bunnen. Slå over mer buljong og fyll opp med grønnsaker og blåskjell. Slå over mer buljong og la det stivne. Fortsett slik til alle ingrediensene er fylt i formen og det dannes et pent mønster langs kanten.
Sett formen til avkjøling i kjøleskap, helst til neste dag.
Hvelv kabareten ved å dyppe den i litt varmt vann slik at den lett løsner. Pynt fatet med blåskjell og karse eller frisk dill.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4254 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16224)
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-07
Oppdatert dato:2003-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.