Skalldyrslasagne





Skalldyrslasagne inneholder 96 Kalorier, 9 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Skalldyrslasagne har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Skalldyrslasagne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4bit(er)lårstykker av kongekrabbe
200grferske reker
8stklasagneplater
2dlskalldyrsglace
100grparmesan
1stkpastinakk
4stkaromasopp
4stkselskapsløk
2dlmelk
2ssmascarpone ost


Annonse



Næringsdeklarasjon for Skalldyrslasagne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.15459.12Kcal
Protein8.7741.88gram
Karbohydrat8.6541.30gram
Kostfiber0.954.54gram
Fett2.7313.04gram
Mettet fett1.587.54gram
Salt1.848.79gram
Pris på oppskriftenKr 10.39Kr 49.61Kroner
Hele oppskriften veier1 910 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens krabben Rull kjøttet i clingfilm og aluminiumfolie til en fast pølse. Dampes til kjernetemp. 53oC. Avkjøl. Rens rekene. Kutt sopp, løk og vårløk i passende biter. Kok pasta platene i lett saltet vann med olivenolje. Sauter grønnsakene og rekene. Krydre. Legges lagvis med pastaplater, pastinakk-krem og kongekrabbe. Glaser med glace mellom lagene. Og hell over parmesanskum ved servering.

Pastinakk-krem:
Skrell og grovkutt pastinakken. Kokes mør i lett saltet vann. Dampes godt av og kjøres i foodprosessor med osten til glatt krem

Parmesan skum:
Kok opp melk og parmesan. Skummes med stavmixer og litt kald melk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 28876)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-29
Oppdatert dato:2012-01-29
Lesere: 1362 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Norsk Kongekrabberisoni med safran.Norsk Kongekrabberisoni med safran.
Denne retten har 106,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.