Skalldyrslasagne inneholder
96 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Skalldyrslasagne har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skalldyrslasagne er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2433 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skalldyrslasagne!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.78 | 457.35 | Kcal |
Protein | 8.75 | 41.78 | gram |
Karbohydrat | 8.65 | 41.30 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 4.06 | gram |
Fett | 2.72 | 12.99 | gram |
Mettet fett | 1.56 | 7.45 | gram |
Salt | 1.84 | 8.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.39 | Kr 49.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 910 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 36,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens krabben Rull kjøttet i clingfilm og aluminiumfolie til en fast pølse. Dampes til kjernetemp. 53oC. Avkjøl. Rens rekene. Kutt sopp, løk og vårløk i passende biter. Kok pasta platene i lett saltet vann med olivenolje. Sauter grønnsakene og rekene. Krydre. Legges lagvis med pastaplater, pastinakk-krem og kongekrabbe. Glaser med glace mellom lagene. Og hell over parmesanskum ved servering.
Pastinakk-krem:
Skrell og grovkutt pastinakken. Kokes mør i lett saltet vann. Dampes godt av og kjøres i foodprosessor med osten til glatt krem
Parmesan skum:
Kok opp melk og parmesan. Skummes med stavmixer og litt kald melk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28876)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-29
Oppdatert dato:2012-01-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift