Fotograf:
Norges sjømatråd
Skjell og skalldyr på grillen inneholder
100 Kalorier,
0 g Karbo,
23 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Skjell og skalldyr på grillen har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjell og skalldyr på grillen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5342 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skjell og skalldyr på grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.40 | 62.75 | Kcal |
Protein | 23.30 | 14.56 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.80 | 0.50 | gram |
Mettet fett | 0.10 | 0.06 | gram |
Salt | 1.50 | 0.94 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.78 | Kr 6.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 250 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smør et stykke aluminiumsfolie. Pakk rekene inn i folien og la de ligge et par minutter å bli lunkne. De smaker som nykokte.
Loff og hvitløksmør eller aioli smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 875)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift